Вплив існуючого механізму розподілу державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам на розвиток інноваційно-інтегрованих структур регіону - Шалімова, Н. С. (НАУ, 2018)
Розкрито прояв впливу існуючого механізму розподілу державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам на розвиток інноваційно-інтегрованих структур регіону.
Keywords: сільськогосподарські товаровиробники; інноваційно-інтегровані структури; державна допомога