Проблеми та напрямки реформування оплати праці працівників бюджетної сфери - Сінокоп, Д. С.; Sinokop, D. (КНТУ, 2010)
В статті подано аналіз міжгалузевої диференціації рівня оплати праці працівників бюджетної сфери та запропоновано напрямки її реформування. In the article the analysis of inter-branch differentiation of level of payment of labour of workers of budgetary sphere is given and directions of her reformation are offered.
Problems and directions of reformation of payment of labour of workers of budgetary sphere
Keywords: міжгалузева диференціація оплати праці; єдина тарифна сітка; оплата праці працівників бюджетних установ і організацій