Дослідження та програмна реалізація системи емулятора перетворення логічної адреси в лінійну та лінійної у фізичну для навчальних цілей - Бершадський, Олег Сергійович; Bershadsky, Oleh (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи емулятора перетворення логічної адреси в лінійну та лінійної у фізичну для навчальних цілей. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи емулятора перетворення логічної адреси в лінійну та лінійної у фізичну для навчальних цілей. Об’єктом дослідження є процес емулятора перетворення логічної адреси в лінійну та лінійної у фізичну для навчальних цілей тощо, In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed that is intended for the emulator system for converting logical addresses into linear and linear to physical for educational purposes. The purpose of the development is the research and software implementation of the emulator system for converting logical addresses into linear and linear to physical for educational purposes. The object of the research is the process of the emulator for converting logical addresses into linear and linear to physical for educational purposes etc.
Research and software implementation of the emulator system for converting logical addresses into linear and linear to physical for educational purposes
Keywords: комп’ютерна інженерія; логічна адреса; лінійна адреса; фізична адреса; computer engineering; logical address; linear address; physical address