Безпека життєдіяльності. Менеджмент - Глевацька, Н. (ЦНТУ, 2025)
Методичні рекомендації включають перелік тем з дисципліни з питаннями, що підлягають вивченню, питання для обговорення, теми рефератів, перелік питань до підсумкового контролю та список рекомендованої літератури. Завданнями навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності» є: розвиток у студентів розуміння основних принципів управління організаціями, набуття навичок застосування цих принципів на практиці в різних сферах діяльності. Навички управління ризиками та знання методів захисту від небезпек є важливими передумовами для забезпечення безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві.
Keywords: безпека життєдіяльності