Мережевий аналіз особливого випадку в польоті - Якуніна, І. Л.; Шмельова, Т. Ф.; Бондар, О. П.; Yakunina, I.; Shmeleva, T.; Bondar, O. (КНТУ, 2011)
Побудовано мережевий графік дій екіпажу повітряного судна у випадку відмови авіаційного двигуна на зльоті, якщо командир повітряного судна прийняв рішення про продовження зльоту. Знайдено критичний час на парирування даного особливого випадку. Оптимізовано за часом і побудовано мережеві графіки дій екіпажу повітряного судна, направлених на ліквідацію особливого випадку в польоті - відмови двигуна на зльоті. It is constructed the network schedule of actions of crew of the aircraft, in default the aviation engine on launch if the commander of the aircraft has made the decision on launch continuation. Critical time for parrying of the given special case is found. It is optimised on time and it is constructed network schedules of actions of crew of the aircraft, directed on liquidation of a special case in flight - an engine failure on launch.
Network planning in increase of flights safety
Keywords: мережевий графік; критичний час; особливий випадок в польоті; прийняття рішення