Особливості організації та методики обліку на підприємствах малого бізнесу - Кононенко, Л. В.; Боліла, А. В.; Потєхін, О. О.; Kononenko, L. (ХКТЕІ, 2018)
У тезах висвітлено особливості організації обліку у сфері малого бізнесу.
Features of organization and accounting methods at small business enterprises
Keywords: облік; організація обліку; малі підприємства; accounting; organization of accounting; small businesses