Організація роботи дільниці машинобудівного підприємства з допомогою графіків завантаження устаткування в кризових умовах - Харченко, І. В.; Kharchenko, I. (КНТУ, 2009)
В статті наводяться способи оптимізації роботи дільниць малих і середніх машинобудівних підприємств і зменшення витрат при виконанні замовлень в кризових умовах при обмеженому застосуванні засобів автоматизації управління. The article lists the ways of optimization of alloted work of small and medium machine-building plants and reduction of inputs while performing the orders under crisis circumstances with restricted application of the means of management automation.
Keywords: машинобудівне підприємсво; дільниця; календарний план-графік; розклад; зававнтаження устаткування; імітаційне моделювання; криза