Інтеграція видів обліку в системі управління сільськогосподарським виробництвом - Саловська, Л. В.; Лисиченко, О. О.; Гай, О. М. (КНТУ, 2007)
В статті досліджена горизонтальна та вертикальна інтеграція видів обліку в системі управління сільськогосподарським виробництвом в умовах використання автоматизованої бази даних. In the article there is the explored horizontal and vertical integration of types of consideration in the system of agricultural operations management in the conditions of the use of the automated data-base.
Keywords: бухгалтерський облік; інтеграція; функції обліку; управління; агропромисловий комплекс