Пристрій для завантаження сипких матеріалів в клапанні мішки - Оришака, О. В.; Кравцов, А. О.; Оришака, В. О.; Артюхов, А. М.; Oryshaka, O.; Kravtsov, A.; Oryshaka, V.; Artiukhov, A.; Оришака, О. В.; Кравцов, А. А.; Оришака, В. А.; Артюхов, А. Н. (Український інститут промислової власності, 2008)
Корисна модель відноситься до фасувально-пакувального обладнання і може бути використаний в агропромисловості, будівельній, хімічній та інших галузях господарства, а також на підприємствах, які здійснюють фасування сипких матеріалів. A device for loading of bulk materials into the valve bags relates to packing equipment and can be used in agro-industrial complex, building, chemical and other branches of economy, and also at enterprises, which perform packing of bulk materials.
Device for loading of bulk materials into the valve bags