Напрями удосконалення управління маркетинговою діяльністю АТ КБ «ПриватБанк» - Стешенко, Олександр Олександрович; Steshenko, Oleksandr (ЦНТУ, 2025)
Метою написання кваліфікаційної роботи є продемонструвати теоретичні та практичні аспекти управління маркетинговими зусиллями у фінансовій установі. The aim of this qualification thesis is to demonstrate the theoretical and practical aspects of managing marketing efforts within a financial institution.
Directions for improving the management of marketing activities at JSC CB "PrivatBank"
Keywords: управління; банківська сфера; ризики; management; banking sector; risks