Іноземна мова (Англійська) - Максимова, О. П.; Миценко, В. І. (ЦНТУ, 2017)
Мовний матеріал даних методичних вказівок з іноземної мови передбачає комплексне вивчення англійської мови і спрямований на розвиток у слухачів відповідних теоретичних знань, вмінь, навичок та мовну практику у вигляді виконання перекладів в усній та письмовій формах, анотування та реферування документації. Посібник включає викладання курсів іноземної мови різного рівня, а саме базового курсу, тобто опанування чотирьох мовних компетенцій: читання, говоріння, аудіювання, письма, а також оволодіння базовою лексикою, необхідною для ділового спілкування та базового курсу ділової англійської мови.
Keywords: лексика професійного спілкування; лексика ділових контактів; мовленевий етикет спілкування; структура діалогу загальнонаукового характеру; ділове листування; ділових зустрічей