Вітроагрегат - Ткач, А. А.; Надєїн, В. С.; Tkach, A.; Nadiein, V. (ВАТ "Патент", 1998)
Винахід відноситься до енергетичного машинобудування і може бути використано для продукування різних видів енергії: електричної, теплової, механічної для автономних споживачів, шляхом використання енергії вітру. Завдання, яке вирішує винахід, полягає у спрощенні конструкції ветроагрегата, збільшенні мобільності і ефекту використання енергії вітру.
Ветроагрегат