Державне замовлення і державний контракт у системі регулювання економіки - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кропивницький : сайт rk.kr.ua, 2018)
Наведено механізм і світову практику застосування державних контрактів і державних замовлень. Визначено їх вплив на обсяг ВВП та можливості регулювання економіки за їх допомогою. The mechanism and the world practice of the use of state contracts and state orders are presented. It is determined their influence on the volume of GDP and the possibility of regulating the economy with their help.
State order and state contract in the system of regulation of the economy
Keywords: державне замовлення; державний контракт; ліміт; державні видатки; ВВП; government order; state contract; limit; government expenditures; GDP