Зростання ролі агностичної складової людського потенціалу - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (ПДТУ, 2019)
У тезах наведено складові, функції та форми прояву людського потенціалу. Theses present the components, functions and forms of expression of human potential.
Increasing the role of the agnostic component of human potential
Keywords: людський потенціал; пізнавальні складова; агностична складова; матеріальний чинник; нематеріальний чинник; human potential; cognitive component; agnostic component; material factor; non-material factor