Еколого-економічний механізм відтворення лісового фонду - Могилей, А. О.; Мірзак, Т. П. (КНТУ, 2010)
В статті здійснено аналіз еколого-економічних механізмів відтворення лісового фонду в умовах Кіровоградської області. In the article the analysis of ekologo-ekonomics mechanisms of proceeding in a forest fund is carried out in the conditions of the Kirovograd area.
Keywords: лісовий фонд; фінансування лісовідновлення; лісогосподарські підприємства