Політична поведінка в організованих та стихійних формах - Боднаров, О. Г. (КНТУ, 2012)
Політична поведінка особи як активна політична дія, яка може проявлятися в інституціональних та позаінституціональних формах. Суб’єктами політичних дій індивіди виступають не лише як представники певних соціальних спільнот, а й як учасники прямих дій.
Keywords: політична поведінка; політична активність; політичні актори; політична участь