Оцінка рухових можливостей гексаподу в напрямку, перпендикулярному до осі його симетрії - Павленко, І. І.; Валявський, І. А. (КНТУ, 2009)
В статті досліджується вплив конструктивних параметрів механізму паралельної структури на функціональні можливості верстата з паралельною кінематикою. Influence of structural parameters of parallel structure mechanism on hexapod functional possibilities in the article
Keywords: верстат; гексапод; механізм паралельної структури; ВПК; верстат з паралельною кінематикою