Когнітивні агенти в системах автоматизації технологічних об’єктів сільськогосподарського призначення - Бойко, Р. О.; Загоровська, Л. Г.; Гладка, М. В.; Boiko, R.; Zahrovskaya, L.; Hladkaya, M. (КНТУ, 2014)
В статті наведено результати використання багатоагентних систем, в яких реалізуються методи розподіленого управління та процедури координації для підсистем технологічного комплексу неперервного типу. Наведено дві структури, які реалізуються в нейромережевих структурах. The paper presents the results of the use of multisystems are implemented in distributed control methods and procedures for coordinating subsystems of continuous technological complex type. Shows two structures , which are implemented in neural structures.
Cognitive agents in automation systems of technological objects
Keywords: когнітивний агент; система автоматизації; технологічний комплекс; координація; задачі керування; cognitive agent system automation; processing facility; coordination; problem management