Диференціальні рівняння для дослідження стійкості основних рухів гнучкого двоопорного ротора з пасивними авто балансирами - Філімоніхін, Г. Б.; Гончаров, В. В.; Filimonikhin, G.; Goncharov, V. (КНТУ, 2011)
Отримано в безрозмірному вигляді псевдозгорнуту замкнуту систему диференціальних рівнянь для дослідження стійкості основних рухів гнучкого незрівноваженого ротора на двох податливих опорах з автробалансирами. Розглянуто частинний випадок системи – трьох масова модель ротора. The pseudo folded closed system of differential equations in dimensionless form has been obtained for investigation of motion stability of flexible unbalanced rotor on two foil bearings with self-balance devices. As particular case, the three-mass model of rotor has been examined.
Differential equations for investigation of motions stability of flexible double-seat rotor with passive self-balance devices
Keywords: гнучкий ротор; автобалансування; дисбаланс; диференціальні рівняння руху; стійкість руху