Вплив фіскальної політики на формування сталого розвитку держави - Дуленко, З. В. (ЦНТУ, 2025)
Вивчається вплив фіскальної політики на формування сталого розвитку держави.
Keywords: податкова політика; сталі фінанси; фіскальна система