Підвищення фінансової спроможності територіальних громад - Пасічний, М. Д.; Обухов, Р. О. (ЦНТУ, 2025)
Досліджується фінансова спроможність територіальних громад.
Keywords: фінанси; місцеві фінанси; податкова політика