Дослідження та програмна реалізація системи нейромережевих експертів безпечної маршрутизації у антивіруси - Кіріченко, Тетяна Миколаївна; Kirichenko, Tetiana (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи нейромережевих експертів безпечної маршрутизації у антивіруси. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи нейромережевих експертів безпечної маршрутизації у антивіруси. Об’єктом дослідження є процес нейромережевих експертів безпечної маршрутизації у антивіруси. Предметом дослідження є методи нейромережевих експертів безпечної маршрутизації у антивіруси. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for the system of neural network experts for secure routing in antiviruses. The purpose of the development is the research and software implementation of the system of neural network experts for secure routing in antiviruses. The object of the research is the process of neural network experts for secure routing in antiviruses. The subject of the research is the methods of neural network experts for secure routing in antiviruses.
Research and software implementation of the system of neural network experts for secure routing in antiviruses
Keywords: комп’ютерні науки; нейрона мережа; маршрутизація; антивірус; computer science; neural network; routing; antivirus