Мартиненко, Сергій ВіталійовичMartynenko, Serhii2024-09-102024-09-102024-06Мартиненко, С. В. Автоматизація процесу регулювання температури подрібненої маси при виробництві томатного соку : кваліфікаційна бакалаврська робота : 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / наук. кер. В. М. Каліч ; Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. – Кропивницький : ЦНТУ, 2024. – 55 с.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14474Головними метою управління процесами виготовлення томатного соку є автоматизований контроль та регулювання ключових параметрів, а також виконання операцій дозування рідинних та твердих складових, а також транспортних операцій, як дистанційно, так і автоматично. The main goal of managing tomato juice roduction processes is the automated control and regulation of key parameters, as well as the performance of liquid and solid omponent dosing operations, as well as transport operations, both remotely and automatically.ukавтоматизація процесутоматний сікподрібненняprocess automationtomato juicegrindingАвтоматизація процесу регулювання температури подрібненої маси при виробництві томатного сокуAutomation of the process of temperature control of the crushed mass in the production of tomato juiceOther