Дослідження та програмна реалізація системи управління файлами в ОС Windows на основі технології BitLocker Drive Encryption - Пісаренко, Д. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах захисту інформації, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи управління файлами в ОС Windows на основі технології BitLocker Drive Encryption. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення
Keywords: комп’ютерні науки; шифрування; захист комп’ютерів