Експериментальне дослідження двохчастотних вертикальних вібрацій платформи, збуджених кульовим автобалансиром - Філімоніхін, Г. Б.; Яцун, В. В.; Filimonikhin, G.; Yatsun, V. (My University, 2015)
Досліджена робота двохчастотного віброзбудника на платформі з поступальним рухом. Operation of a two-frequency exciter on a platform with translational motion investigated.
Keywords: двохчастотні вібрації; дебаланс; резонансна вібромашина; автобалансир; dual-frequency vibrations; unbalance; resonance vibrator; autobalancer