Методи прикладної математики в транспортних технологіях. Елементи математичної логіки - Філімоніхіна, І. І. (ЦНТУ, 2023)
Посібник містить основні відомості з розділу дискретної математики, що стосується математичної логіки: висловлювання, логічні операції, основні схеми правильних міркувань, структура і види теорем; питання для самоконтролю; індивідуальні завдання. Орієнтовано на студентів технічних спеціальностей.
Keywords: висловлювання; логічні операції; структура теореми; види теорем; методи доведення; необхідні і достатні умови; таблиці істинності