Енергетичний менеджмент та аудит. Конспект лекцій - Плєшков, П. Г.; Серебренніков, С. В.; Сіріков, О. І.; Дубенко, С. В. (ЦНТУ, 2023)
Конспект лекцій для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", що навчаються за освітньо-професійною програмою "Енергетичний менеджмент".
Keywords: енергетичний менеджмент; енергетичний аудит; енергозбереження; системи енергетичного менеджменту