Інформаційні проєкти Державного архіву Кіровоградської області - Хмельов, Олександр Олександрович; Khmeliov, Oleksandr (ЦНТУ, 2025)
У роботі здійснено оцінку інформативності та юзабіліті веб-сторінки ДАКО, виконано контент-аналіз розділу «Інформаційні проекти» на веб-сторінці досліджуваного архіву, представлено шляхи її вдосконалення. The work assessed the informativeness and usability of the DAKO web page, performed a content analysis of the "Information Projects" section on the web page of the archive under study, and presented ways to improve it.
Information projects of the State Archives of Kirovohrad region
Keywords: цифровізація фондів; електронний портал; електронний портал; популяризація архівної спадщини; State Archives of Kirovohrad region; digitalization of funds; electronic portal; popularization of archival heritage