Програмне забезпечення системи кібербезпеки для асиметричного шифрування електронних документів - Генкуленко, Олексій Юрійович; Henkulenko, Oleksiy (ЦНТУ, 2023)
У даній кваліфікаційній бакалаврській роботі розроблено програмне забезпечення, яке призначено для реалізації системи кібербезпеки асиметричного шифрування електронних документів. Метою роботи є створення системи кібербезпеки для асиметричного шифрування електронних документів. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки для асиметричного шифрування електронних документів. В процесі роботи над реалізацією системи виконано дослідження існуючих методів, алгоритмів та програмних засобів. Розроблено та реалізовано власне програмне забезпечення, здійснено опис всіх його компонентів. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено на мові програмування С#. In this bachelor's qualification work, software that is designed for system for asymmetric encryption of electronic documents was developed. The purpose of the development is the software of the system for asymmetric encryption of electronic documents. The result of the work is the software implementation of the system for asymmetric encryption of electronic documents. In the process of working on a software model an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the software developed are fully described. A user-friendly interface is developed. The instructions for working with the software are provided. The program can be used on an IBM PC running Windows 10/11. The program was developed in the C# programming language.
Cybersecurity system software for asymmetric encryption of electronic documents
Keywords: кібербезпека; захист інформації; шифрування; електронний документообіг; cybersecurity; information protection; encryption; electronic document management