Переддипломна практика. Менеджмент. Магістр - Рябоволик, Т. Ф.; В'юник, О. В.; Сторожук, О. В.; Андрощук, І. О.; Немченко, Т. А.; Пітел, Н. С. (ЦНТУ, 2023)
Видання містить загальні положення щодо організації проходження переддипломної практики зі спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП «Менеджмент бізнесорганізацій».
Keywords: переддипломна практика; менеджмент бізнес-організацій; тематика практики; критерії оцінювання