Концептуальні засади організації внутрішнього контролю - Фоміна, Т. В.; Фомін, В. С.; Fomina, T.; Fomin, V. (КНТУ, 2011)
В статті обґрунтовано підхід щодо організації внутрішнього контролю з позицій системного підходу та узагальнено принципи, які слугують основою для побудови та розвитку організаційних форм внутрішнього контролю. In article the approach to the organisation of the internal control from positions of the system approach is proved and principles which form a basis for construction and develoмpment of organizational forms of the internal control are generalised.
Conceptual bases of the organisation of the internal control
Keywords: внутрішній контроль; система контролю; принципи контролю; системний підхід; організація контролю