Програмне забезпечення системи кібербезпеки моніторингу серверів з метою вчасного перерозподілу ресурсів для забезпечення цілісності інформації - Меркулов, Владислав Русланович; Merkulov, Vladyslav (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки моніторингу серверів з метою вчасного перерозподілу ресурсів для забезпечення цілісності інформації. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки моніторингу серверів з метою вчасного перерозподілу ресурсів для забезпечення цілісності інформації. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки моніторингу серверів з метою вчасного перерозподілу ресурсів для забезпечення цілісності інформації. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Python 3.10. In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software has been developed that is intended for cybersecurity system monitoring servers for the purpose of timely redistribution of resources to ensure information integrity. The purpose of the development is the cybersecurity system software monitoring servers for the purpose of timely redistribution of resources to ensure information integrity. The result of work is a software implementation of the cybersecurity system monitoring servers for the purpose of timely redistribution of resources to ensure information integrity. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A user-friendly interface has been developed. Instructions for working with the software tools have been provided. The program can be used on an PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Python 3.10 environment.
Cybersecurity system software monitoring servers for the purpose of timely redistribution of resources to ensure information integrity
Keywords: кібербезпека; моніторинг серверів; перерозподіл ресурсів; цілісність; cybersecurity; server monitoring; resource redistribution; integrity