Роль імпакт-інвестування як альтернативного джерела інвестиційного розвитку регіону в умовах війни - Задорожня, Л. М. (ЦНТУ, 2024)
Теза доповіді VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Конкурентоспроможна модель інноваційного розвитку економіки України».
Keywords: імпакт-інвестування; роль імпакт-інвестування; інвестиційний розвиток регіону; міжнародна підтримка; імпакт-інвестиції