Адаптивне управління технічним станом і безпекою експлуатації транспортної техніки в агропромисловому виробництві - Лівіцький, О. М.; Аулін, В. В.; Харченко, С. В.; Зайцев, А. М.; Слонь, В. В.; Livytskyi, О.; Aulin V.; Kharchenko, S.; Zaitsev, A.; Slon, V. (ЦНТУ, 2025)
Ресурс транспортної техніки, яка використовується в агропромисловому виробництві, зменшується з процесом експлуатації й потребує підтримки різними системами технічного обслуговування і ремонту. Обґрунтована зміна ресурсу транспортної техніки при використанні планово-попереджувальної системи технічного обслуговування і ремонті. The resource of transport equipment used in agro-industrial production decreases with the process of operation and requires support from various maintenance and repair systems. The change in the resource of transport equipment when using a planned and warning system of maintenance and repair is justified.
Adaptive Management of the Technical Condition and Safety of Operation of Transport Equipment in Agro-Industrial Production
Keywords: ранспортна техніка; технічний стан; адаптивне управління; безпека експлуатації; transport equipment; technical condition; technical condition; adaptive management; operational safety