Інструменти фінансового стимулювання модернізації професійно-технічної освіти - Гетьманенко, К. В. (ЦНТУ, 2025)
Досліджуються інструменти фінансового стимулювання модернізації професійно-технічної освіти.
Keywords: фінансування освіти; методи фінансування професійної освіти; бюджетне фінансування освіти