Проблеми та наслідки молодіжного безробіття - Куліш, Н. В.; Kulish, N. (КНТУ, 2011)
В статті розглянуто сучасні проблеми зайнятості та безробіття серед молоді на вітчизняному та світовому ринку праці. Вивчено найбільш очікувані соціально-економічні наслідки молодіжного безробіття для суспільства. The actual problems of employment and unemployment on the domestic and world labour market are considered in the article. The most expected social and economic consequences of youth unemployment for society are studied.
Problems and consequences of youth unemployment
Keywords: зайнятість та безробіття молоді; рівень молодіжного безробіття; наслідки безробіття; регулювання зайнятості молоді