Економічна політика підприємства - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Ричкова, Д. С.; Rychkova, D. (Кіровоград : „Поліграф-сервіс”, 2011)
У статті розкрита сутність організаційної структури підприємства з позицій системного та технологічного підходів. Висвітлено питання забезпечення виробництва ресурсами, створення системи інформаційного забезпечення, економічної безпеки підприємства, інвестиційної та інноваційної політики, роботи з персоналом, фінансової та маркетингової політики. Розроблено заходи з антикризового управління. The article reveals the essence of the organizational structure of the enterprise from the standpoint of system and technological approaches. The questions of provision of production by resources, creation of the information support system, economic safety of the enterprise, investment and innovation policy, personnel work, financial and marketing policy are covered. Developed anti-crisis management measures.
Economic policy of the enterprise
Keywords: виробництво; ассортимент; маркетинг; інформація; ринок; місткість ринку; витрати; production; assortment; marketing; information; market; market capacity; costs