Деталі машин. Застосування ПК при розрахунку клинопасових передач - Невдаха, Ю. А.; Невдаха, А. Ю. (ЦНТУ, 2018)
Методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів механічних спеціальностей під час розв’язання задач курсу деталей машин та виконання курсових проектів. В методичних вказівках наведені задачі, які містять такі елементи розрахунків, як: визначення діаметрів шківів, вибір матеріалів пасів, визначення поперечних перерізів пасів, величин навантаження на опори валів. Це спрямовано на розробку конструкцій шківів і отримання ескізу креслення шківа.
Keywords: деталі машин; клинопасова передача