Програмне забезпечення системи кібербезпеки захищеної бездротової підсистеми керування об’єктами - Діденко, Олександр Олександрович; Didenko, Oleksandr (ЦНТУ, 2023)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки захищеної бездротової підсистеми керування об’єктами. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки захищеної бездротової підсистеми керування об’єктами. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки захищеної бездротової підсистеми керування об’єктами. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Delphi 10.4 Sydney. In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for the cyber security system of the protected wireless subsystem of object management. The purpose of the development is the software of the cyber security system of the protected wireless subsystem of object management. The result of the work is the software implementation of the cyber security system of the protected wireless subsystem of object management. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on PCs of IBM PC architecture with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Delphi 10.4 Sydney environment.
Secure wireless facility management subsystem cybersecurity system software
Keywords: кібербезпека; захищена бездротова підсистема керування об’єктами; cybersecurity; secure wireless facility management subsystem