Visual Mind Mapping for Practicing Foreign Language Speaking - Holovko, I.; Головко, І. О. (ScientificWorld-NetAkhatAV, 2024)
Дослідження висвітлює процес вивчення основних підходів науковців до застосування технології «Visual Mind Mapping» з покращенням ефективності використання концепції ментальних карт в опануванні навичок говоріння - іншомовного монологічного та діалогічного мовлення здобувачів вищої освіти технічних спеціальностей. Застосування комунікативного підходу, як інструмент формування у студентів іншомовної комунікативної компетенції в чотирьох видах мовленнєвої діяльності: читанні, аудіюванні, говорінні та письмі.
Ментальні карти: практика розвитку іншомовного говоріння
Keywords: visual mind mapping; practicing foreign language speaking; практика іншомовного говоріння; візуальна ментальна карта; лексична ментальна карта