Транспортний процес в АПК. Практичні роботи - Руденко, Т. В.; Осін, Р. А.; Кулєшков, Ю. В.; Красота, М. В. (ЦНТУ, 2023)
Мета роботи - ознайомлення майбутніх фахівців з передовим досвідом організації вантажоперевезень, зокрема опанування методикою по визначенню необхідної кількості транспортних агрегатів, розрахунку їх техніко-експлуатаційних показників при перевезенні вантажів у визначений термін.
Keywords: транспорт; АПК