Охорона працi. Ч. 2. Занулення - Оришака, О. В.; Солових, Є. К.; Оришака, В. О.; Солових, А. Є.; Катеринич, С. Є. (ЦНТУ, 2019)
Занулення, як основний засiб захисту, застосовується в електроустановках до 1 кВ з глухозаземленою нейтраллю трансформатора або генератора, або з глухозаземленим виводом джерела однофазного струму, а також з глухозаземленою середньою точкою в трьохпроводних мережах постiйного струму. Занулення електричних установок виконується навмисним з'єднанням корпусiв електричних установок iз захисним нульовим проводом за допомогою занулюючих провiдникiв.
Keywords: охорона праці; занулення електроустановок