Геодезія в будівництві. Практикум - Тихий, А. А.; Сідей, В. М.; Квятковська, Н. І. (ЦНТУ, 2020)
Методичні рекомендації розроблені у відповідності до модульної – рейтингової системи до виконання практичних робіт з дисципліни "Геодезія в будівництві" для здобувачів освіти освітнього рівня " бакалавр" спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія".
Keywords: топографічні карти; похил місцевості; горизонталь; проекції Гауса – Крюгера; дирекційний кут; магнітний азимут