Пристрій для дискретної подачі робочого органу верстата - Пестунов, В. М.; Крижанівський, В. А.; Барамба, А. В. (ДП “Український інститут промислової власності”, 2000)
Винахід відноситься до галузі машинобудування, а саме до механізмів подачі верстатів.
Device for discrete feed of operating unit of machine tool
Устройство для дискретной подачи рабочего органа станка