Механізм розвитку інноваційної діяльності - Сисоліна, Н. П. (КНТУ, 2006)
У статті приведені аналіз сучасних тенденцій розвитку інноваційної діяльності та шляхи її підвищення. The analysis of modern progress trends of innovative activity and ways of its increase is resulted in the article.
Keywords: інноваційна діяльність; інтелектуальний капітал; венчурні фірми