Бокій, А. Р.Фесенко, М. І.Пархоменко, Ю. М.2018-07-062018-07-062018Бокій, А. Р. Дослідження шляхів модернізації системи контролю концентрації газів та рівня ph (вміст активних іонів водню h+) під час сатурації та сульфітації дифузійного соку / А. Р. Бокій, М. І. Фесенко, Ю. М. Пархоменко // Перспективні напрямки розвитку сучасних інформаційних систем та технологій : зб. тез доп. всеукр. наук.-практ. студ. конференції, 18 квіт. 2018р., м. Кропивницький. - Кропивницький: ЦНТУ, 2018. - С. 25-26.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/7945Зменшення числа цукрових заводів та промислового вирощування буряку викликає необхідність вдосконалення технологічного процесу виробництва цукру-піску, шляхом більш глибокого вилучення цукрози із сировини і поліпшення якості продукту.Зменшення числа цукрових заводів та промислового вирощування буряку викликає необхідність вдосконалення технологічного процесу виробництва цукру-піску, шляхом більш глибокого вилучення цукрози із сировини і поліпшення якості продукту.uk-UAмодернізаціясистеми контролюконтроль концентрації газівконтроль рівня pHпроцес сатурації та сульфітаціїДослідження шляхів модернізації системи контролю концентрації газів та рівня pH (вміст активних іонів водню h+) під час сатурації та сульфітації дифузійного соку.Thesis