Напрямки інвестиційного забезпечення інноваційного розвитку сільського господарства України - Попов, В. М.; Popov, V. (КНТУ, 2012)
В статті розглянуто теоретичні підходи та практичні передумови щодо активізації інноваційних процесів в сільському господарстві, визначено основні перешкоди формування ресурсної бази, які гальмують інноваційний розвиток галузі з урахуванням сучасних тенденцій в сільськогосподарському виробництві. In the article theoretical approaches and practical pre-conditions are considered in relation to activation of innovative processes in agriculture, certainly basic obstacles formings of resource base, which brake innovative development of industry taking into account modern tendencies in an agricultural production.
Directions of the investment providing of innovative development of agriculture of Ukraine
Keywords: сільське господарство; інновації; інвестиційне забезпечення; основні засоби; фінансування; рентабельність; ефективність; ризик