Теорія, конструкція та розрахунок сільськогосподарських машин. Курсовий проект - Васильковський, О. М.; Лещенко, С. М.; Васильковська, К. В.; Мороз, С. М.; Петренко, Д. І. (ЦНТУ, 2019)
Курсовий проект складається з пояснювальної записки та графічної частини, зміст яких залежить від специфіки проекту. Специфіку проекту визначає керівник проекту при видачі студенту завдання на виконання курсового проекту по конкретній темі .
Keywords: курсовий проект; сільськогосподарська машина; теорія; конструкція; розрахунок