Мовне забезпечення законотворчої діяльності - Огарєнко, Т. А. (ДонДУВС, 2024)
Теза доповіді Всеукраїнського науково-практичного семінару «Правова наука і державотворення в Україні в умовах сучасних викликів, породжених російською воєнною агресією».
Keywords: мовне забезпечення; законотворча діяльність; державна мова; оформлення юридичних текстів