Каюн, Ю. В.Казначєєва, М. С.2018-01-262018-01-262015Каюн, Ю. В. Мікрофлора молока та її зміна / Ю. В. Каюн, М. С. Каначєєва // Екологічні проблеми сучасності : матеріали І Регіон. наук.-практ. конф., м. Кіровоград, 21 квіт. 2015 року. - Кіровоград : Лисенко В. Ф., 2015. - С. 74-77.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/7251На сьогоднішній день надзвичайно гостро стоїть питання харчування та здоровˈя населення. За характером і ступенем небезпечності для здоров’я людини перше місце посідають забруднення харчових продуктів, спричинені мікрофлорою. Зважаючи на актуальність даної теми, метою роботи стало вивчення мікрофлори молока методами бактеріологічного аналізу. В доповіді наведені результати дослідження кількісного і якісного складу мікрофлори молока із різною технологією обробки та наведено рекомендації щодо безпечного зберігання молока в домашніх умовах.uk-UAмікрофлораздоров’япродукти харчуванняМікрофлора молока та її змінаThesis